آموزشی

4 نکته مهم برای انتخاب اسباب بازی جهت رشد مهارتهای کودک

اسباب بازی
انتخاب اسباب بازی

ممکنه انتخاب اسباب بازی کار آسونی به نظر برسد. اما در حال حاضر به دلیل تنوع و تعداد بالای اسباب بازی ها ، انتخاب یک اسباب بازی خوب و مفید و در عین حال جذاب کار ساده ای نیست.

ما اینجا قرار است شما را با 4 نکته برای انتخاب بهتر اسباب بازی آشنا کنیم. اسباب بازی هایی که باعث رشد مهارت های کودک می شوند.

نکته اول:

شناسایی اسباب بازی هایی که ، نیاز به فکر و به کار گیری قوه حل مسئله دارد.

انتخاب اسباب بازی

بازی با این وسایل به کودکان فرصت تمرین مستمر و هدفمند می دهد . این اسباب بازی ها با هر بار استفاده می توانند باعث رشد و قدرتمند تر شدن ذهن و هوش کودک شوند.

هماهنگی چشم و دست در حین بازی مهارتی است که فرزند شما در طی بازی بار ها آن را تمرین می کند. همچنین از ثمرات دیگر این بازی ، می توان تقویت ماهیچه دست ها و انگشتان کودک را نام برد.

اسباب بازی های پیشنهادی: پازل ، بلوکه های ساختی ، آجر های خانه سازی ، لگو و به طور کلی اسباب بازی های فکر

نکته دوم:

شناسایی اسباب بازی هایی که خلاقیت کودک را پرورش می دهند.

خلاقیت کودک در سه سال اول زندگی پرورش می یابد. او در این مدت می تواند خودش را در نقش های دیگران تصور کند و اعمال و فعالیت های آنهارا انجام بدهد. پس در این بازی به اسباب بازی هایی احتیاج دارند که مشابه وسایل بزرگتر ها باشد.

برای این کار به دنبال اسباب بازی هایی باشید که بتوان برای آنها داستان ساخت و یا تعریف کرد

اسباب بازی های پیشنهادی: بشقاب و مواد غذایی اسباب بازی ، حیوانات ، لباس حرفه های مختلف ، عروسک ها و به طور کلی اسباب بازی های مشابه وسایل زندگی واقعی .

نکته سوم:

شناسایی اسباب بازی هایی که کودک را ترغیب به فعالیت و تحرک جسمی می کند.

انتخاب اسباب بازی

تقویت مهارت های بدنی یکی از مهم ترین مراحل رشد هر کودک محسوب می شود. اسباب بازی هایی که نیاز به حرکت و نشاط دارند، می تولنند به قویت این مهارت کمک کنند.

جدا از آن بازی های تحرکی به تخلیه انرژی کودک ، که خداوند برای شناخت ، رشد و اکنشاف دنیا، در وجودشان قرار داده است کمک می کند .

اسباب بازی های پیشنهادی:استند های پرتاب حلقه ، رینگ های ورزشی ، توپ های ورزش های مختلف و همین طور قایق ، استخر و وسایل بادی.

نکته چهارم:

شناسایی اسباب بازی هایی که در آن وجود رقیب و یا هم تیمی ضروری است.

انتخاب اسباب بازی

کودکان باید در سنین پایین ، بردن و باختن و همچنین بخشش و گذشت رو تجربه و تمرین کنند. بازی های گروهی می توانند قوه ارتباط جمعی کودک را نیز ارتقا دهند.

برای این کار اسباب بازی هایی را انتخاب کنید که فرزند شما علاوه بر همسالان خود بتواند با بزرگسالان نیز بازی کند.بردن در چنین بازی هایی اعتماد به نفس کودک را بالا می برد.

اسباب بازی های پیشنهادی:شطرنج ، منچ، دوز، بازی های تخته ای مثل راز جنگل ، کارتی مثل اونو و کلی بازی های گروهی دیگر.

برای خرید اسباب بازی های فکری اینجا کلیک کنید

برای خربد اسباب بازی های آموزش مشاغل و خانه داری اینجا کلد کنید.

برای خرید اسباب بازی های ورزشی اینجا کلیک کنید.

برای خرید اسباب بازی های فکری گروهی اینجا کلیک کنید

1 نظر در “4 نکته مهم برای انتخاب اسباب بازی جهت رشد مهارتهای کودک

دیدگاهتان را بنویسید